(067) 508-38-03
г. Киев, ул. Панельная, 4
Время работы:
ПН-ПТ - с 9:00 до 19:00
СБ - с 9:00 до 16:00
ВС - выходной
 
 
Отзывы
Добавить новый отзыв:
  Ваше имя:
  Текст отзыва:
  Защитный код:
 
Отзывы: (38)
Іванка
28 марта 2018 в 10:58
Дуже приємний персонал! Всім раджу цю клініку, особливо якщо потрібно відвести до стоматолога вашого малюка. До дітей тут ставляться особливо!)
Олег
28 марта 2018 в 10:52
Вчера ставил пломбу в этой клинике. Поставили качественно и надеюсь стоять будет долго) Спасибо большое!!!
Андрій
07 марта 2018 в 09:30
Дуже приємний колектив! Гарна клініка!
Віталій
05 февраля 2018 в 12:07
Мені сподобалась ця клініка. Хороші стоматологи!!!
Николай
22 января 2018 в 11:30
Очень профессиональный персонал! Без нареканий - лучшая клиника!!!
Анатолій
18 января 2018 в 09:08
Приводив сюди своїх дітей, вони до речі перший раз були у стоматолога! Мені сподобалось що лікарі мають досвід у роботі з дітьми! Це дуже важливо, тому що саме завдяки тому що Ви маєте підхід до малюків, мої діти не будуть боятися стоматологів! Дякую за професійність!!!
Вікторія
17 января 2018 в 09:57
Відвідувала цю клініку в понеділок, потрібно було видалити зуб мудрості, який мені вічно докучав. Все зробили швидко і безболісно! Дякую за ваш професіоналізм!!!
Саша
11 января 2018 в 10:52
Хорошая клиника!
Марина
26 декабря 2017 в 10:26
Давно лікую зуби в цій клініці. Але таке складне лікування, як установка імпланта проходила вперше в житті. Інну Дмитрівну знаю давно і тому була впевнена в результаті. Процес не був швидким, але настільки делікатним і акуратним, що не залишилося ніяких сумнівів, ні в клініці ні в її гуру - Інні Дмитрівній, ні в її методі! Дякую клініці Роз-Дент та всьому її прсоналу!
Яна
26 декабря 2017 в 10:23
У меня потемнел зуб и обратилась в эту стоматологию. Мне сделали снимок и у меня оказался периодонтит. Мне оказали качественное лечение и делали все максимально аккуратно. Зуб восстановил свой цвет и немножко мне еще нарастили. В целом - теперь у меня потрясная улыбка и нет ноющего нерва.
 Страница:« предыдущая1234следующая » 

 
 
Розработка веб-сайта: COM.CV.UA
г. Киев, ул. Панельная, 4
(067) 508-38-03, (093) 976-68-03
 
phone
close

Перезвонить Вам?

Наш специалист свяжется с Вами в ближайшее время!

Для заказа звонка, пожалуйста, заполните форму и нажмите кнопку Заказать звонок

person
phone
ДЕЙСТВУЮЩИЕ АКЦИИ